Suntem oameni, cu totii avem emotii care pot sa ne transforme ziua, insa unele din ele pur si simplu imi par inutile. Lipsa increderii este cel mai mare inamic, este cea mai mare problema cu care ne confruntam de-a lungul vietii.
Frica, furia si toate actiunile necugetate care au un efect negativ asupra vietii noastre deriva din lipsa de incredere. Sungurul lucru care este , dupa parerea mea, responsabil pentru aceasta emotie este ...plictiseala... cand suntem plictisiti nu facem nimic, nu ne stabilim prioritatile si incercam pe cat se poate sa avem o rutina ce presupune cat mai putine lucruri, ne inchidem in noi si asa ajungem niste persoane speriate care nu vor sa faca nimic spunandu-si  "nu cred ca pot s-o scot la capat".
Cel mai trist lucru este ca suntem afectati pe toate planurile,  devenim niste saci de carne care pur si simplu se indoiesc de propriile aptitudini si dezvoltam o nevoie constanta de a fi incurajati din exterior, de a ni se spune ca putem face lucru x,y,z, ca aratam bine sau ca vom obtine slujba.
E o prostie sa nu te poti baza pe propriile forte, nu ai nevoie de cunostinte ca sa poti face ceva, orice lucru se paote invatat repede daca vrei. Nu are rost sa credem ca nu aratam bine, cu totii suntem frumosi in felurile noastre si mai presus de toate nu are rost sa pozam mereu in victime crezand ca increderea va reveni, este doar o alta metoda prin care ne afundam mai mult fara sa realizam asta.
Orice s-ar intampla, cu totii suntem exact asa cum trebuie sa fim. Nici o data sa nu va contestati, orice s-ar intampla totul va fi perfect, nu are sens sa ne imaginam probleme care nu exista !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top