Vroiam sa scriu un articol interesant refeitor la "strategii de piata si analiza publicului tinta, etc. etc. etc.". Insa pentru ca sunt racit si nu vreau sa va plictisesc cu niste aberatii voi prezenta in cateva cuvinte lectiile invatate de-a lungul timpului:
1. Trebuie sa ai multa rabdare: pentru binele tau si al celor din jur, o minte linistita este o minte productiva. Stiu ca este foarte greu sa iti calmezi impulsurile mai ales cand esti foarte nervos insa merita incercat.
2. "Goleste-ti mintea" si idele bune vor veni: nu trebuie sa va calmati asa de mult incat sa va curga din gura, insa daca esti calm(regula nr.1) si iti golesti mintea de toate problemele cotidiene incercand sa gasesti rezolvarile cele mai simple pentru o problema vei fi surprins sa observi ca raspunsurile vor aparea imediat.
3. Nu da inapoi indiferent de: ___________ (indiferent  ce ar fi scris pe linia punctata nu dati inapoi)
4.Nu cauta scuze: "am ceva pe fata","azi nu ca e weekend" si preferata mea "sunt racit" nu trebuie sa constituie o scuza pentru a face ce trebuie sa faci in acea zi. Toti putem gasi scuze, unele mai bune decat altele insa daca la sfarsitul zilei nu ai facut nimic productiv pentru tine...dece te mai chinui ?
5.Experienta vine din practica: e un lucru general valabil, de cand esti mic trebuie sa exersezi sa mergi, sa vorbesti, iar lucrul asta nu se schimba nici peste ani. Singura schimbare care apare este la noi, cumva credem ca daca X are o diploma de constructor, chiar poate fi un constructor, iar ideea asta nu e chiar apropiata de realitate, o diploma arata ca ai niste cunostinte in domeniu, nu ca stapanesti acea indeletnicire. Asa ca nu renunta si continua sa faci ceea ce iti place, la un moment dat experienta isi va spune cuvantul.

Sfarsitul primei parti.

Promit ca voi reveni cu celelalte mici lectii invatate. Daca vrei sa ne ajuti, distribuie postarea unui prieten.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top