Cand ai doar 20 de ani te gandesti ca ai toata viata inainte, crezi ca ai tot timpul din lume sa iti transformi visele in realitate. Ei bine lucrurile nu stau chiar asa.

Timpul este limitat - Din ce in ce mai rar intalnesc tineri care inteleg ca timpul trece repede, dorindu-si astfel sa ajunga la urmatorul nivel in viata sau cariera. La 20 de ani credem ca avem tot timpul din lume, trebuie sa iti dai seama ca  timpul este de partea ta, trebuie sa profiti de el  pentru ca nu il vei recapata. Profitati de timpul si  oportunitatile pe care le aveti, va veni o vreme cand  acestea se vor imputina.

Eșsi talentat, dar talentul este supraapreciat - Felicitări, poti fi cel  mai capabil si creativ om de pe planeta. Nu e nici un premiu pentru talent, doar rezultate. Chiar și cele mai talentate persoane muncesc din greu pentru a fi in top.

Suntem mai productivi dimineața - Un creier odihnit este mult mai creativ.

"Social media" nu este o carieră - Aceste titluri nu vor exista în 5 ani . Social media este pur și simplu o funcție a marketing-ului. Social media este un mijloc de a sensibiliza publicului fata de un produs, de a mari numarul de utilizatori sau de a produce mai multe venituri .

Ridică telefonul - Nu te mai ascunde în spatele calculatorului. Afacerile se fac la telefon sau fata in fata cu acea persoana. Nu internetul iti ofera un loc de munca, asa ca trebuie sa ridici telefonul sa vorbesti sa te intalnesti cu diverse persoane si sa iti creezi propriul tau grup de interes.

Fii primul  care vine si ultimul care pleaca - Acest sfat este perfect mai ales cand ai un nou  loc de munca. Singura modalitate prin care poti sa devii mai bun decat colegii tai este sa muncesti din greu. Chiar daca tu crezi ca nu ai nimic de dovedit sau ca nu mai esti "cool" pentru ca te prezinti inaintea inceperii programului, ei bine in viata reala esti "cool" doar atunci cand ai un loc de munca stabil satisfacator si nu mori de foame.

Nu astepta sa ti se spuna ce sa faci -  Nu vei merge mai departe , asteptând ca cineva să-ti spună ce să faci . Spunând că " nimeni nu mi-a cerut să fac acest lucru " este o reteta garantată pentru esec .

Asuma-ti responsabilitatea pentru greselile tale - Vei face o multime de greseli atunci cand vei fi la inceputul carierei, dar nu trebuie sa devii defensiv, asuma-ti greselile si asculta sfaturile si mustrarile celor din jur pentru ca te vor modela si nu vei mai face aceeasi greseala a doua oara.

Exceleaza in tot ceea ce faci - Tu trebuie sa fii cel care isi doreste perfectiunea, pentru ca domeniul tau va fi locul de unde vor venii banii pentru a te intretine. Tine minte mereu trebuie sa fii cel mai bun in domeniul pe care il practici.

1 job nou o data la un an nu este motiv de lauda -  Este nevoie de aproximativ 2-3 ani pentru a stăpâni orice nouă abilitate cei care schimba  locul de munca o data la 1 an sau chair mai putin si afirma ca stiu tot ce trebuie stiut despre acel domeniu nu sunt luati in serios.

Oamenii contează mai mult decât "compania" - E la moda sa alegi compania care ofera program flexibil, mese, program de masaj , camere de jocuri si excursii  cu echipa  Trebuie sa retineti ca nu asta conteaza, compania a fost creata de niste oameni cu viziune care va pot deveni mentori si va pot oferi un ajutor urias in cariera pe care vreti sa o urmati.

Cat de sus vrei sa ajungi in profesia ta? -  Fii cu ochii pe premiu . Termina ce ai de facut astazi si incepe ce ar trebui sa faci maine, acesta este stimulentul de care aveti nevoie pentru a deveni cel mai bun.

Vorbeste tare si raspicat !  Nu vorbiti pe la colturi, dacă se poate comunica în mod eficient ceea ce trebuie să fie îmbunătătită , aveti posibilitatea de a modela mediul înconjurător și destinul profesional .

Puncteaza fiecare lucru pe care stii sa il faci  - Adăugarea  experimentat în Microsoft Office  în partea de jos a CV-ului  la competente. Adauga tot ce stii sa faci sau tot ce ai facut pana acum : Photoshop , HTML / CSS , iOS , WordPress , AdWords , MySQL , Balsamiq , Final Cut Pro -indiferent de pozitia pe care vreti sa o ocupati la noul loc de munca

Atât dimensiunea cat si calitatea de grupului dumneavoastra de persoane conteaza - Nu este nevoie sa dezvolt idee pentru ca multi stiu deja asta. Persoanele cu care iti petreci timpul spun multe despre tine.

Ai nevoie de cel puțin 3 mentori - calea cea mai garantat de succes este sa urmezi pasii celor care au reaizat deja ceea ce tu iti doresti sa faci. Ar trebui să aveti întotdeauna cel puțin 3  mentori.

Alege un idol si comporta-te  "ca și cum"  ai fi el.

Citeste mai multe cărți , mai puține tweets/statusuri -  Creativitatea , curtoazia și abilitățile de gândire sunt eliberate atunci când esti fortat să citească o carte. Citeste cel putin o carte pe luna si creativitatea ta va inflori.

Cheltuie cu  25 % mai putin decat castigi -  Nu contează cât de multi bani ai face , cheltuie cu 25% mai puțin, este o formulă garantată a fi mai putin stresati si de a avea întotdeauna flexibilitatea financiara.

Reputația ta este de nepretuit , nu o  deteriora - De-a lungul timpului , reputatia ta va deveni cea mai puternica constanta atunci cand vine vorba de afaceri. Este cheia invizibilă care deschide sau închide ușile oportunitatilor profesionale .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top