Afla cele mai noi evenimente din Iasi. Le poti gasi pe toate mai jos :

Pentru parteneriate madia asteptam e-mailurile dumneavoastra  la adresa: noutatiiasi@gmail.com

ALL STAFF PROMO MENU : 

✪ ABSOLUT VODKA O.7L - 69 LEI 
✪ JAMESON WISKEY O.7L - 69 LEI
✪ HAVANA RUM O.7L - 69 LEI 
✪ RAMAZZOTTI O.7L - 89 LEI

✪ LONG DRINKS - 8 LEI
✪ SHOTS - 5 LEI

INFO SI REZERVARI : 0754 828 573
REGATTO CAFE | COMPLEX PALAS, ESPLANADA TEATRULUI "LUCEAFARUL"
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Daca pana acum puteam spune despre Mahony ca este "un tanar talent descoperit si sustinut de ROSARIO INTERNULLO", astazi artistul reprezintat de agentia Cyclic Agency se poate lauda cu propriile premii si realizari.
Pentru Mahony debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu trei ani, pe plaja Kudos din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul "debutantilor".
Se spune ca un dj bun trebuie sa fie un bun producator, motiv pentru care Mahony a inceput sa lucreze tot mai mult in studio, alaturi de prietenul sau BOg. Rezultatele vin rapid iar cei doi lanseaza "Literalmente EP" la Fumakilla Records, respectiv "De'Bucharest EP" la labelul AZari. Daca pana in vara anului trecut, Mahony era cunoscu ca rezidentul plajei Kudos, Luna Octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De atunci Mahony, ocupa postul de DJ rezident al Kristaluli din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume ca Paul KalkbrennerLee BurridgeDennis FerrerJames ZabielaThe Audiofly really really real official fanpageDave SeamanTimo Maas Official PageM.A.N.D.Y. etc. Dupa o toamna extraordinara, Mahony a inceput noul an in forta. Din 2011, intra in gasca exclusivista a dj-ilor care promoveaza imaginea magazinului de profil - DjSupersore.
Cel mai important moment al carierei lui Mahony, coincice cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand dj-ul castiga premiul pentru "Cea mai mare ascensiune in 2010" si "Rezidentul anului". De astfel, distinctia obtinuta pentru rezidentiatul de la Kudos Beach Club si Kristal a venit in urma unui "scor" record de 2044 de voturi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top