De 8 Martie, sub umbrela Maraton aducem sound-ul proaspat al Berlinului sa pulseze alaturi de ritmul talentelor locale din Iasi. 

Berlinezul Audio Werner este astazi cu siguranta unul dintre cei mai buni producatori din lume. 
Cu o istorie care se intinde pe mai mult de doua decenii putem spune cu usurinta ca Andreas Werner a adus o mare contributie la muzica electronica underground, nu doar ca producator si interpret live, dar si ca Dj. In 2004 el a creat label-ul Hartchef Disco unde a lansat primul sau hit "Zwrtshak Drive" cu inregistrarea a sute de greieri ca introducere.
Din moment ce "Zwrtshak Drive" a lovit cluburile, Audio Werner a si inceput sa primeasca multe cereri pentru gig-uri ca DJ si liveset, multe dintre ele in Berlin. Stilul sau Funky House atat de subtil si complex continua astazi sa faca turul lumii cu releasuri la diverse label-uri cum ar fi Perlon, legendarul Mini, Circus Company, Hello! Repeat si cel mai recent la Finest Hour.
Este suficient sa spunem ca pentru noi este o onoare sa-l avem la Iasi, pentru prima data in Romania!


Doar pentru un one night stand, Inner revine acasa la prieteni vechi cu unul din noii sai prieteni din Berlin.
Pentru cine nu-l stie, radacinile sale se trag din vechea gasca de promotori ai scenei locale de techno numita Local Intruders, iar primul sau EP a fost scos la netllabel-ul romanesc Derivat in 2009. In 2012 a scos primul vinil la Strictly Chosen, iar recent si-a lansat propriul label Polen cu déjà al doilea release pe drum. Odata cu mutarea la Berlin a descoperit sound-uri noi si inspirationale ce se vor materializa in curand in doua EP-uri la labeluri diferite. Oricare i-ar fi stilul, sound-ul sau este organic si hipnotic, chiar daca uneori pare rece si sumbru.

Les Animaux ascunde placeri si selectii orientate spre un 4 pe 4 mai soulfull, un amestec cu detalii analog de scoala veche si electronica energetica, cu nerv. Desi calatoria a inceput acum mai bine de 10 ani producand si promovand muzica experimentala, de dormitor la propriul netlabel arhiva7, evolutia recenta catre dj-ing a reusit sa arunce in echilibru si pace ‘animalele’ interioare, ca dovada fiind activitatea locala exprimata prin multe seri si alegeri muzicale lipite cu pasiune.


Line-up complet:

Audio Werner
PERLON / HARTCHEF / MINIBAR...
https://www.facebook.com/pages/Audio-Werner/138878799456728
https://soundcloud.com/audiowerner
http://www.residentadvisor.net/dj/audiowerner

Inner
Polen " Strictly Chosen
http://soundcloud.com/innerli
https://www.facebook.com/Innerli

Dave
Polen/ Rora
https://www.facebook.com/ddaave
https://soundcloud.com/ddaave

Les Animaux
http://www.facebook.com/lsnmx http://soundcloud.com/lesanimaux
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunrise Lounge, Ciric, Iasi
8 Martie 2014
Intrare 20 lei pana in ora 12:00, 30 lei dupa ora 12:00
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio Werner | Inner | Dave | Les Animaux @ Sunrise Lounge, Ciric | 8 Martie 2014
https://www.facebook.com/events/285141241638135/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top