Multe lucruri din viata le amanam, pentru ca avem falsa impresie ca vom avea timp sa le facem pe toate si ca maine sau saptamana viitoare vom face cu siguranta acel lucru pentru care n-am avut timp astazi.
Insa nu este asa! Timpul trece si nu se mai intoarce, de aceea trebuie valorificat. Iar atunci cand faci lucruri frumoase, timpul, din dusman iti devine prieten.
Daca vrei sa iesi din rutina, sa fii mereu ocupat si sa-ti placa asta, sa-ti faci prieteni noi alaturi de care sa te dezvolti, am gasit solutia perfecta:
Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, organizeaza o noua sesiune de recrutari la care te poti inscrie pana pe 5 martie 2014!
Inscrie-te si ai sansa sa ne cunosti! Va fi dragoste la prima vedere.
Alaturi de TEACHING ai posibilitatea sa te implici in realizarea unor proiecte, sa coordonezi o echipa,  sa rezolvi task-uri respectand termene limita, sa te descurci in situatii neasteptate. Dar atunci cand vei intampina probleme, colegii te vor sprijini si veti gasi impreuna solutii pentru ca „unde-s multi puterea creste!”, nu-i asa?
De asemeni, daca vrei sa te familiarizezi cu activitatea dintr-o companie, ca doar nu vei fi toata viata student, tot la TEACHING poti sa o faci.
Activitatea noastra este impartita pe departamente: Financiar, Marketing, Resurse umane si Proiecte. Astfel poti alege sa faci parte dintr-un anumit departament in functie de pasiunile tale si totodata vei putea avea contact cu diferite companii din domeniu. Si cum orice companie investeste in angajatii sai, si noi investim in membrii asociatiei organizand traininguri pentru acestia.
In acelasi timp, te provocam sa raspunzi la intrebarea „Cine sunt EU?”, iar daca singur acasa, sau in cercul tau de prieteni nu vei gasi raspuns, la TEACHING vei ajunge sa te autocunosti, sa-ti cunosti limitele, aptitudinile, sa primesti feedback si sa te dezvolti.  

Trimite-ne CV-ul tau la adresa techingis@gmail.com si noi iti dam prima intalnire!
Daca vrei sa afli mai multe despre activitatea noastra intra pe enjoy-teaching.blogspot.com
Timpul trece, prieteniile raman! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top