Machiajul si care este importanta lui

Din punctul meu de vedere o persoana care stie sa se macheze, care creaza un machiaj de bun gust, arata ca se respecta pe sine. Pentru o femeie machiajul reprezinta principalul atu, pentru ca o persoana care se face placuta iti creaza o prima impresie buna, o impresie care nu se poate schimba. O persoana care stie cum sa castige priviri arata ca se poate adapta la orice situatie, fie ca esti la servici, la restaurant sau in parc.

Constat cu tristete ca foarte putine femei au o educatie in ceea ce priveste machiajul; foarte multe arunca culori cat mai stridente, incercand cu disperare sa atraga priviri. Machiajul este o arta si este printre putinele forme de exprimare care iti ofera libertatea de a crea o adevarata opera pe propriul tau corp. 

Orice arta trebuie sa fie invatat, trebuie sa ai o educatie si sa cunosti bine modalitatile cele mai bune prin care sa iti etalezi plusurile. urmarind materialele Scolii de Make-up Iasi, am vazut ca Make-up Artistii de aici incearca sa ofere o educatie corecta, incearca sa arate cand si cum trebuie utilizat un machiaj si cum trebuie sa fie aplicat corect.

Asa ca va propun sa aruncati o privire la materialel lor : ScoalaDeMakeUpIasi !




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top