Asociația Tehnică de Formare Profesională „TEACH ING” organizează balul caritabil „Un Colind pentru Un Zâmbet!”, ediția a VII-a. Vino și tu, împreună cu prietenii tăi, vineri, pe 7 decembrie 2012, în Club For Fun, începând cu ora 20:30 și vei avea parte de o seară de neuitat!

În cadrul acestui bal vei putea participa la concursuri atractive, iar câştigătorilor li se vor acorda premii de valoare, vei putea asculta muzică bună și, pentru că tot se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, ne vom delecta sufletele cu un concert de colinde.
Dacă ai o jucărie, ia-o cu tine la bal şi vei participa la tombolă!
Fondurile obținute în urma vânzării biletelor, care costa doar 5 RON/bilet, vor fi distribuite pentru a cumpăra produse alimentare, rechizite, dulciuri, hăinuțe și jucării, care vor lumina sărbătorile unor copii din familii defavorizate din județul Iași.
 Pentru a intra în posesia biletelor ne găsiți luni și joi, la sediul TEACHING de la parterul caminului T11 (intrarea laterală), între orele 20:00 și 22:00. Ne mai puteți contacta și pe adresa de e-mail: petru.arcana@gmail.com sau pe pagina de Facebook a asociației noastre.
Proiectul este realizat împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.teach-ing.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top