Atelier de improvizatie si creatie
locatia: Moldova Mall, spatiul Tuffli
cand? marti, ora 18.30
 
Ce le place copiilor cel mai mult sa faca? Sa se joace, nu? Asa ei invata despre lumea din jurul nostru, despre oameni si locuri, iar atunci cand sunt provocati la joc si poveste ei pot “tese” in jurul unui cuvant o intreaga lume: cu personaje si intamplari hazlii.
Acest atelier este un prilej pentru ei de joaca, veselie si creativitate. Copii vor avea ocazia sa scrie o poveste unica, care va porni din imaginatia lor fara limite si fiecare fila a povesti va avea amprenta unica a fiecaruia dintre noi…tocmai ...ca o echipa unica.
Copii se vor implica 100% in acest proiect, care va creste de la sedinta la sedinta, ne vom maturiza impreuna cu el, ne vom imbunatati abilitatile de comunicare, ne vom trata de timiditate, vom lega prietenii si speram ca la finalul acestui atelier sa vedem si alte beneficii:
*capacitatea de a ne exprima emotiile si trairile;
*sa facem fata mai bine unor situatii noi si neprevazute
*sa ne exprimam propriile idei fara bariere
*sa avem mai multa incredere in noi.
Asa cum am spus totul incepe cu o poveste, scrisa la prima sedinta, cu personaje, roluri si intamplari hazlii. Fiecare copil va avea un rol in poveste si se va implica in proiect. Pe parcursul sedintelor vom invata sa realizam costume, decor, sa imitam si sa interpretam personaje. Totul va fi realizat in joaca, asa ca informatia va fi bine stocata de fiecare copilas.
La finalul atelierul va invitam sa ne vedeti povestea, jucata chiar de noi si invatata pe parcursul sedintelor.
Cum ne organizam:
• Atelierul va incepe pe 22 ianuarie, ora 18.30 la Moldova Mall, etj2 spatiul de la Tuffli.
• Fiecare sedinta va avea o durata de 1h30min-2h
• In functie de rata de raspuns la acest atelier ne putem organiza in 2 grupe de varsta 5-8 ani sau 9-14 ani. De aceea este important sa precizati varsta copilului.
• Se pot inscrie maxim 10 copii in fiecare grupa.
• Participarea: 120ron/ 6 sedinte. Banii pot fi achitati in doua transe. Este necesara participarea copilului la fiecare sedinta pentru continuitatea povestii, fiecare sedinta reprezinta o etapa dintr-un intreg.
• Ne anuntam participarea la 0740574524 sau ateliere.copii@gmail.com, precizand numele si varsta copilului.
atelierul are loc daca se inscriu un numar minim de 6 copii.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top