Viky Red lansează astăzi o nouă melodie - „Vânzător de lumină”,cu un lyric videospecial – http://youtu.be/gmz4VFqD6OA.Piesaeste în colaborare cu una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, Ellie White.

Noua compoziție semnatăViky Red,„Vânzător de lumină”,este o piesă de dragoste,muzica fiind compusă chiar de către artist, versurile de Călin Goia de la Voltaj, iar producția piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi. Melodia este o premieră pentru tânărul cântăreț, fiind prima colaborare a artistului cu Ellie White. Lyric video-ul este unul inedit, care arată cum un îndrăgostit vede orice îl înconjoară ca o declarație de dragoste.


Viky Red este artist Fonogram Studios. Cântărețul a lansat împreună cu studioul și piesa „Miroase a dragoste de-o vară”. Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe site-ul -http://www.fonogramstudios.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FonogramStudios.
Lyric video-ul piesei „Vânzător de lumină”, cea mai nouă creație semnată Viky Red, poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului, http://www.youtube.com/user/MrVikyred. Pentru mai multe detalii despre melodie puteți accesa pagina sa de  Facebook - https://www.facebook.com/vikyred, dar și pea lui Ellie White –https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic.Filmarea a fost realizată la Librarium Bastilia și realizat de See True Arts.

Despre Viky Red


Viky Red este un talentat cântăreț, compozitor și producător de muzică din România. Un autodidact desăvârșit ce a reușit să cucerească cu vocea și cu măiestria sa de a cânta la pian atât publicul din țara noastră, cât și iubitorii de muzică din țări precum Rusia, Grecia, Italia, Germania sau Spania. În anul 2012, artistul a ales să se concentreze pe o carieră solo, iar primul său single, „If you ever feel”, a cunoscut un succes uriaș, care a făcutînconjorul lumii. În prezent, Viky Red lucrează la albumul său de debut, album care va include și piesa „Vânzător de lumină”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top