Sâmbătă, 12 octombrie 2013, vă pregătim o seară exclusiv TECHNO la ArtHouse Central, Moldova Mall, etaj 6, alături de:

ANDREW RED HAND [Twilight 76 / Database / Cratesavers International] [Iași]

[]BLOOM [Iași]

Link catre eveniment
_________________________________________________________

Andrew Red Hand, ''the romanian Underground Resistance himself'' așa cum l-a numit nimeni altul decât Aaron Carl, consideră că a fi DJ este o modalitate de a se exprima pe sine însuși și de a prezenta publicului ceea ce este mai bun din muzica ce îl reprezintă, fără compromisuri, evitând astfel trendurile și preferând mai degrabă să prezinte necunoscutul decât ''ce e la modă''. Face parte din prima generatie de DJi ieșeni care a ajutat la clădirea mișcării underground, făcându-și ucenicia la clubul de unde aceasta a pornit - VIP, care în 1997 era unul dintre puținele cluburi din țară ce promovau muzica electronică. A activat în cluburile care au ajutat la evoluția scenei locale precum 39, Karaoke, iar în 2003 organizează la clubul XS, sub umbrela ''Saund Engineerz'' primele party-uri techno saptamanale, mai apoi urmând la clubul Imperium și noul club XS.
Andrew Red Hand este primul român și singurul până în prezent care a lansat muzica în capitala techno-ului - Detroit, fiind înscris aici din 2009 la nu mai puțin de 5 case de discuri: Twilight 76 Records și Databass Records ale lui DJ Godfather, Cratesavers International a trupei Scan 7 (UR), Detroit Techno Records și 6ONE6.
Muzica lui se diferențiază de tot ceea ce se produce în România, variind de la clasicul techno, la electro-techno, techno-bass sau acid și a fost asemuită de greii din Detroit, de la Claude Young, Mike Huckaby la Anthony 'Shake' Shakir și nu numai, cu sound-ul specific Detroit, primind suportul unor nume de primă mână din capitala techno-ului, precum și al lui Dave Clarke.

Seturile sale, unice pe scena muzicii noastre prin prisma genurilor abordate, însumează piese care rezistă în timp, de la sound-ul pur Detroit, al cărui neîncetat promotor este, la electro / techno, techno-bass, ghetto tech, raw acid Chicago house ... De curand, Andrew Red Hand a făcut un mix pentru Radio UR al legendarei Underground Resistance, a căror viziune asupra muzicii o împărtășește, mix care cuprinde și un remix al unei piese de-a lor (unreleased).

Andrew Red Hand, virtual:
www.facebook.com/AndrewRedHand
www.soundcloud.com/AndrewRedHand


[]Bloom și-a început cariera de DJ acum 7 ani din dorința de a transpune imaginația în muzică. Anii petrecuți în spatele pupitrului l-au ghidat spre producția muzicală, iar acum lucrează la un proiect audio numit A Sound Odyssey cu influențe de la artiști ca Jean Michel Jarre, Jeff Wayne, Pete Namlook, Jon Hallur, Guy Gerber, Gabriel Ananda, Savas Pascalidis, Sven Vath. Abordează stiluri diferite de muzică precum: Deep House, Tech House, Chicago House, Techno. Indiferent de stil sound-ul lui este organic.

[]Bloom, virtual:
https://soundcloud.com/djbloom

INTRARE LIBERĂ!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top