Sambata, 16 noiembrie la Art House Central toți iubitorii de muzica electronica sunt invitați sa participe alături de comunitatea trance ieșeană la cel mai nou concept de petrecere marca 

Trance IS* Tribute! 

[EN] Trance 001 este prima dintr-o serie de petreceri ce vor sa aducă muzica trance mai aproape de publicul ieșean, mai aproape de cei ce inca nu au descoperit-o. Având grija ca toți cei prezenți si fericiți, DJ-ii serii vor fi următorii: 

Warm up - Steven White
Main Act - Dany Dazano
After party - SS

Steven White – Este un DJ cu experiență a peste 150 de seturi difuzate pe diverse radiouri de muzica trance. Este un DJ ce iubește acest gen si nu ezita nici o clipa sa îl promoveze de fiecare data când are ocazia. Experiența sa în dj-ing nu se rezuma doar la seturi radio ci si la seturi de warm up si nu numai pentru petrecerile comunității.

https://soundcloud.com/stevenwhiteofficial

Dany Dazano – Este unul din promotorii de seama al Trance IS* Tribute. Producător în majoritatea timpului, încearcă sa dea muzicii trance un suflu tânăr si original. Seturile sale puternice reușesc de fiecare data sa te ridice la propriu de pe scaun si nu te lasă nici măcar o secunda fără sa nu respiri muzica alături de el.

https://soundcloud.com/dany_dazano

SS – Iubitor de trance de mai bine de 15 ani, SS este unul din membrii vechi ai comunității trance ieșene. Pasionat de sunetele acestui gen, alege cu grija fiecare melodie pe care o pune in seturile sale, încercând astfel sa insufle si celorlalți pasiunea pe care o are. Emisiunea sa lunara AIR Trance, emisiune ale cărui seturi sunt compuse din melodii ce au apărut in luna lansării se bucura de un adevarat succes.

https://soundcloud.com/trancers-ro

Pentru mai multe detalii ne găsești mereu pe Facebook. TRANCE ON!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top