BILET 15 LEI!!
Luna Amară cântă la Iaşi pe 29 noiembrie în Underground Pub

După o vară petrecută pe la cele mai faine festivaluri din ţară (FânFest, Bucovina Rock Castle, Posada) şi filmarea primului lor DVD live săptămâna trecută, clujenii de la Luna Amară revin la Iaşi unde vor cânta în Underground Pub (Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare) vineri, pe 29 noiembrie, după ora 21:00. Aşteptaţi-vă la un concert intens, deopotrivă energic şi melancolic, trademark Luna Amară!

Până atunci, ne mai uităm o dată la clipul „Pietre în Alb” lansat la sfârşitul iernii trecute, în care Luna Amară îl au ca invitat pe actorul Ovidiu Ghiniţă, tatăl lui Mihnea Blidariu. Clipul a fost filmat la Cluj şi la Turda alături de echipa de la Resize Media,www.resize-media.com.

Luna Amară - Pietre în alb (videoclip)
http://youtu.be/364iirf9iy8

În deschiderea concertului vor cânta invitaţii de la Pinholes – o trupă alternative/psychedelic din Iaşi alcătuită din Vladimir (voce, chitară), Alex (tobe), Vlad (chitară solo) şi Sergiu (bass). În această vară şi-au lansat independent albumul de debut intitulat „Zmei” şi îi puteţi găsi pe pagina de Facebookhttp://fb.com/pinholes.zmei.

Pinholes - Dialog (videoclip)
http://youtu.be/H8Pxj3m9iPc

Aşadar, recapitulare:

vineri, 29 noiembrie, Underground Pub
Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Iaşi
open doors: 21:00
opening: Pinholes

Luna Amară
Nick Făgădar (voce, chitară)
Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară)
Şerban Onţanu (chitară)
Sorin Moraru (bass)
Răzvan Ristea (tobe).

Website: http://www.luna-amara.ro/
Facebook: http://fb.com/lunaamaraband
Twitter: http://twitter.com/lunaamaraband

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top