Stim ca oamenii care dau sens cuvintelor cum ar fi caldura, cultura, lumina, cunoastere, simtire, muzica si bucurie dezvolta undeva, in centrul inimii fiecaruia dintre noi, un sentiment de bine dincolo de cuvinte, de aceea, acum, la sfarsit de toamna il vom avea invitat pe omul si artistul Ioan Gyuri Pascu. Un suflet sensibil, care comunica sufletelor, care transmite pe oriunde merge mesajele adevarului, ale vietii, ale luminii si ale iubirii asa cum intelege el aceste aspecte ce se afla in noi toti.

"Purtatorul de cuvinte" este cea mai recenta carte scrisa de Ioan Gyuri Pascu, lucrare ce va fi lansata si in libraria noastra pe data de 29 noiembrie, incepand cu ora 18:00.

Inca din primele pagini ale cartii, cititorii sunt intampinati de un motto sugestiv: "Consumul excesiv de gânduri dăunează grav seninătăţii!", cuvinte ce indeamna spre limpezirea mintii si lecturarea cu seninatatea sufletului.

Va asteptam alaturi de noi la o seara in care cuvintele ne vor cuprinde sufletul, muzica ne va relaxa mintea, iar o cana de ceai fierbinte va completa perfect starea de bine.

Data: 29. 11.2013
Ora: 18:00
Locatie: Floarea Vietii Librarie Iasi

Intrarea este libera!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top