Intra pe pagina Iasi News si afla cand si unde se vor desfasura evenimentele perfecte pentru tine:

https://www.facebook.com/TheBuzzIasi



Cvartetul Calypso s-a format in anul 2013 si este format din patru tinere absolvente ale Universitatii de Arte George Enescu, Iasi. De la data infiintarii Cvartetul Calypso a sustinut concerte si recitaluri in tara. Repertoriul Cvartetului Calypso cuprinde aproximativ 400 de piese clasice, alese cu grija, organizate pe perioade stilistice, dar si piese moderne scrise special pentru formula de cvartet. Gama variata de stiluri muzicale abordata (muzica de film, valsuri, tangouri, muzica ambientala, de divertisment, folclor romanesc si international, muzica jazz si cafe-concert) a dus la atragerea unui public numeros, astfel incat astazi Cvartetul Calypso este invitat sa cante la petreceri de toate tipurile, conferinte, expozitii, lansari de produse, petreceri private, emisiuni de divertisment, inaugurari etc. Cvartetul Calypso se adreseaza unui public divers. Repertoriul este structurat atat pe genuri muzicale diferite, de la muzica clasica, pana la pop-rock, de aceea da un plus de eleganta si rafinament oricarui moment special din viata ta sau a companiei tale!

Madalina Dascalu - vioara I: Este absolventă a Universităţii de Arte “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, secţia vioară, şi a cursurilor de Master cu specializarea “Stilistică şi Interpretare Muzicală” la clasa Prof. Dr. Univ. Bujor Prelipcean. A absolvit cursuri de specializare instrumentală, cât şi cursuri de cvartet, cu prestigioşi profesori: Liviu Prunaru,Anton Diaconu, Florin Paul, Cvartetul Voces. A susţinut numeroase recitaluri în ţară, şi a participat la turnee cu orchestra Colegiului National de Arta Octav Bancila Iasi, cu Orchestra Nationala de Tineret, cu orchestra Operei Române şi Filarmonicii “Moldova” Iaşi în străinătate, iar în prezent colaboreaza cu orchestra Filarmonicii “Moldova” Iaşi.

Raluca Chirila - vioara a II a : Absolventă a Universităţii de Arte “George Enescu” din Iaşi (Facultatea de Interpretare Muzicală – secţia vioară) şi studenta la cursurile de Master cu specializarea: Interpretare instrumentală – vioară, la clasa Prof. Univ. Dr. Maria Toronciuc, a fost premiată la concursuri naţionale şi internaţionale, a participat la numeroase turnee împreună cu orchestra Colegiului de Artă “Octav Băncilă” din Iaşi în Franţa, Italia, Slovacia, Germania, şi a absolvit cursuri de măiestrie ale violoniştilor Herwig Zach şi Florin Paul. În prezent, colaboreaza in orchestra Filarmonicii “Moldova”

Andreea Prisacariu - viola: Născută la 24 octombrie 1989 , a absolvit Liceul de Artă “O. Băncilă”, Conservatorul “George Enescu”, fiind masterandă a aceleiaşi instituţii, la clasa Lector. Univ. Dr. Constantin Stanciu. Cvintuplă olimpică naţională, cât şi laureată a multor concursuri naţionale şi internaţionale, a participat la numeroase cursuri de măiestrie, şi a susţinut concerte pe scenele filarmonicilor din Iaşi, Cluj, Bucureşti, cât şi în străinătate. În prezent, este angajată ca instrumentistă în orchestra simfonică a Operei Nationale Iaşi.

Dumitrita Ioana Meiu - violoncel : Studenta a Universităţii de Arte “George Enescu” din Iaşi in anul IV (Facultatea de Interpretare Muzicală – violoncel), a cursurilor de Licenta, la clasa Prof. Univ. Dr. Dan Prelipcean, a susţinut numeroase recitaluri solistice, cât şi camerale în Iaşi şi în ţară, şi a absolvit cursuri de măiestrie ale Prof. Andrea Noferini (prim violoncelist la Opera din Roma). A avut numeroase colaborări cu Filarmonica Moldova şi Opera Română din Iaşi, cât şi cu orchestrele Teatrului Muzical din Galaţi şi Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău. În prezent, colaboreaza în orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi in cadrul partidei de violoncel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top