La jocul "Pub Quiz" participă echipe formate din maxim 6 jucători, care trebuie sa răspundă la întrebări de inteligență, logica, erudiție, perspicacitate. Întrebările sunt citite de către un prezentator pentru toate echipele concurente simultan.

Echipele au un minut la dispoziție pentru a discuta întrebarea și a găsi răspunsul corect. Pe parcursul întregului minut echipele vor vedea textul întrebării pe ecranele din pub. Jocul e compus din 5-6 runde, a câte 10 întrebări, grupate pe tematici (fotbal, bucătării, Județele României, mitologie, monden, etc.).

Prima rundă întotdeauna va cuprinde 10 întrebări de încălzire, iar ultimele 2 teme vor fi pe tematică cinematografică și muzicală. Între runde vor fi pauze de 5-7 minute. - Răspunsurile se dau în scris pe foile de răspuns care sunt strânse la finalul fiecărei runde.

În timpul pauzelor organizatorii vor verifica corectitudinea răspunsurilor, și înainte de începutul următoarei runde vor anunța răspunsurile corecte și rezultatele echipelor. - De regulă, pentru fiecare răspuns corect echipele câștigă 1 punct, există însă și întrebări bonus unde echipele pot câștiga și mai multe puncte.

- Câștigătoare devine echipa care acumulează cele mai multe puncte, adică răspunde la cele mai multe întrebări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top