Seara traditionala de Craciun cu stand-up comedy!

Bobi Dumitras - Fara Zahar
George Bonea – Academia Catavencu
Gabriel Gherghe alias “Parintele” aka “Popa” cunoscut in lumea interlopa ca “Preotul”

Cand? 27 decembrie 2013
Unde? Dublin Pub
Acces: 10 lei pana pe 26/12 // 15 lei in ziua show-ului
Info si rezervari: 0758430831

Bobi Dumitras de la Fara Zahar nu are nevoie de nici o prezentare, il stiti cu siguranta de la concerte iar acum aveti ocazia sa-l vedeti in premiera absoluta facand stand-up.

George Bonea scrie la Academia Catavencu, scrie carti (Miercuri 10) si e solist in trupa Just Another Lie. Face si stand up comedy si tot felul de filmulete si trucaje virale. Pana data viitoare cand revine in Iasi cine stie de ce se mai apuca? E visul lui sa fie parapantist-matriter. George a castigat locul doi la Stand-up Fest 2013 Brasov, primul festival de profil din Romania.

Gabriel Gherghe face parte din noua generatie a comediei, moldovean din Iasi, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut deja spectacole in cele mai cunoscute locatii de profil din toata tara, a urcat pe scena Deko Cafe si Club 99, cele mai cunoscute cluburi de comedie din tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Stand Up Fest 2013 Brasov si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top