Incepand de la familie, vecini de cartier, colegi de clasa, prieteni de familie, au ajuns sa formeze in cele din urma un proiect muzical nou in Romania, Voice of Grace.

Pe data de 16 Decembrie ora 20:00, la Iulius Mall la parter, vis a vis de supermarket, un Concert de colinde gospel ,, O VESTE AM ADUS”- va fi sustinut de grupul ,,Voice of Grace” aducand, in prezent, prin muzica, adevarata semnificatie a Craciunului.

Componenta acestei trupe este formata din: 
1. Raul Chirica – voce & chitara
2. Alexandra Chirica - voce
3. Andra Botez - voce
4. Bogdan Botez – voce & chitara bass
5. Alex Jax - saxofon
6. Aurelian Holera - trompeta
7. Catalin Hutanu – pian
8. Silviu Hutanu - pian

Dupa un concert foarte reusit in anul 2012 la Palas Mall, Voice of Grace readuce si anul acesta de sarbatori acest concert si in aceasta formula va prezenta un set de colinde reorchestrate intr-o maniera deosebita, intrucat 4 voci si instrumentele acompaniamente vor vesti adevarata semnificatie a Sarbatorilor de Iarna, Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos. 

Daca vrei sa fii colindat, nu sta acasa in seara de 16 Decembrie ora 18:30, VINO la Iulius Mall si Voice of Grace iti va oferi un Concert unic care iti va pregati inima pentru Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos!

Intra pe pagina Iasi News si afla cand si unde se vor desfasura evenimentele perfecte pentru tine:

https://www.facebook.com/TheBuzzIasi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top