Sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 19:00, vă invităm la ArtHouse Central pentru o piesă caritabilă de teatru, Mălăieș în Călcăieș, după o poveste de Ion Creangă.

Din distribuție fac parte: Ada Lupu, Loredana Cosovanu, Tiberiu Enache, Alex Iurașcu, George Cocoș, Daniel Chirilă, Ioana Corban. Mișcare scenică: Beatrice Volbea.

Biletul este 15 lei. O parte din fondurile strânse vor merge către familia Coșarcă, o familie din Iași formată din mamă și patru copii.

Pentru informații și rezervări: rezervari@arthousecentral.ro.
_______

Doamna Coşarcă este divorţată îşi întreţine singură cei patru copii. Veniamin este elev în clasa a III-a la Liceul de artă Octav Băncilă şi este cel mai mic având 8 ani. A suferit de ADHD şi în prezent este un copil cu probleme.

Justina-Teodora este în clasa a IV –a la Liceul de artă Octav Băncilă fiind olimpică la multe concursuri naţionale şi internaţionale la gimnastică ritmică. Are doar 9 ani şi este dedicată dansului , cântatului la chitară-vioară şi învăţatului.

Alexandru Coşarcă este un băiat liniştit care studiază violoncelul fiind în clasa a VI-a la Liceul de artă Octav Băncilă.

Antonia este fata cea mare a familiei, o adevărată profesionistă şi mentoră a surorii sale în ceea ce priveşte gimnastica ritmică şi cântatul la pian.

Familia Coşarcă are un venit ce nu depaşeşte de multe ori 1000 de lei , mama descurcându-se aşa cum poate cu cei patru copii. Toţi patru au alcătuit o trupă de dans pe care au intitulat-o Star Brothers. Ei speră să îşi poată continua studiile şi să poată performa în gimnastică, dans şi muzică însă pentru acestea au nevoie de sprijin.

Mama, profesor de muzică are probleme de sănătate şi de cele mai multe ori simte că nu mai poate face faţă atâtor cerinţe şi solicitări. Ea face zilnic naveta la o şcoală din mediul rural.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top