Pentru ca se apropie ziua de 8 martie, ne-am gandit sa va recomandam niste evenimente la care puteti participa : 
1. Daca vrei sa sarbatoresti 8 martie la restaurant  va recomandam oferta celor de la Escape:
"Restaurantul Escape pregateste de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele si domnisoarele! Vei avea parte de muzica live, momente artistice, concursuri si tombola cu premii!"
Pentru mai multe informatii am atasat un link AICI !

2. Un alt eveniment ce trebuie urmarit este "Elogiul Femeii"  organizat de  Casa de Cultura a Municipiului Iasi "Mihai Ursachi". Astfel pe data de 8 martie la ora 17:00 tinerii din ATRAG vor aduce un elogiu femeii prin poezie şi cântec urmat de scurtmetraje si un film artistic.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi "Mihai Ursachi", în sala Diotima.Mai multe informatii gasiti AICI !

3. Cei de la Zona Partyspace, au o propunere cel putin interesanta. Pe data de 8 martie doamnele si domnisoarele sunt asteptate la prezentarea colectiei de primavara/vara a celor de la Atelier LadyDi, intrarea este libera,  mai multe detalii gasesti  AICI !

4. Underground Pub Iasi va roaga sa ridicati trompele pentru LES ELEPHANTS BIZZARES
 care isi vor incepe turneul de promovare a noului album "Zoologic" , pentru ca vrem sa pastram suspansul va invitam sa citit toate detaliile AICI !

5. Arte Bar, pastreza traditia si va propune o seara de karaoke alaturi de Abdul! Ca sa aflati mai multe am pus  link-ul AICI !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top